Η εσπερίδα θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Γ. Καραγιάννης του Επιμελητηρίου
Δωδεκάνησου (ΕΒΕΔ), Γρ. Λαμπράκη 8 στις 18:30 – 20:00.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η Βιοχημικός – Διαιτολόγος – Διατροφολόγος κ. Ματίνα Πουλλή
θα παρουσιάσει
τη νομοθεσία που διέπει τα σχολικά κυλικεία
τις μεθόδους παρασκευής και συντήρησης για την υγιεινή και την ασφάλεια των τροφίμων
προτάσεις με υγιεινά σνακ
σνακ για ειδικές ομάδες μαθητών (π.χ. δυσανεξία στη γλουτένη, τροφικές αλλεργίες,
διαβήτης κλπ.).
Και ο Χημικός Διαιτολόγος Msc MBA υπεύθυνος φορέα πιστοποίησης HACCP για κυλικεία κ.
Παρινός Κωνσταντίνος, θα παρουσιάσει
- HACCP στα κυλικεία
Η εκδήλωση απευθύνεται στους υπεύθυνους των κυλικείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας
εκπαίδευσης, σε διευθυντές σχολείων και εκπαιδευτικούς όπως και σε γονείς μέλη των
συλλόγων γονέων και κηδεμόνων.
Στόχος της εκδήλωσης είναι η προστασία των μικρών καταναλωτών – μαθητών μέσω της
ορθής ενημέρωσης των υπευθύνων παρασκευής και διάθεσης τροφίμων στα σχολικά κυλικεία
του νησιού.
Γιατί η καθημερινότητα περνάει από τα χέρια μας.
Είσοδος ελεύθερη